За шоуто

 

Уникалното шоу за звездни преобразявания в България – "Като две капки вода“, отново покори със своя шести сезон ефира на NOVA. Предаването, което в продължение на пет издания представи любими актьори, изпълнители и водещи в амплоа на световни звезди,  се отправи към нови зашеметяващи образи през пролетта на 2018-а.

Емблемата на шоуто – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, отново провокираха жури и участници с поредица от изненади и неочаквани моменти. "Шести сезон на "Като две капки вода“ няма да изневери на традицията да представи звездни участници и любими лица, които  зрителите не очакват да видят в това амплоа“, коментират от продукцията. В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с образите на Бутона на късмета, а в края на всяко предаване победителят ще има възможност да дари своята награда за избрана от него кауза. 

Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а сред участниците се нареждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал и много други. „През изминалите години предаването представи Ненчо Балабанов, който е един от най-добрите имитатори в България. В "Капките“ Криско доказа, че може не само да рапира, но и да пее, а Ваня Джаферович, че спортистите имат място на сцената“, допълва екипът, който обеща нови звездни надпревари. Славин Славчев покори сцената на "Като две капки вода“ и след фурора, който предивика в X Factor,  стана и големият победител в шести сезон на шоуто за преобразявания.

"Като две капки вода“: Шести сезон по NOVA