За предаването

Чисто новият сезон на „Черешката на тортата“ се завръща с нов звезден 13-ти сезон на 28 май. Форматът ще предизвиква апетита на зрителите с атрактивни рецепти и неповторими изненади всеки делничен ден от 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Честта да стартира кулинарното дерби на новия сезон се пада на Деян Донков. Актьорът от световна класа показва завидни умения не само на сцената, но и в кухнята. Актьорът посреща гостите в уютния си артистичен дом, и разчупва атмосферата в стил „Деян Донков“. Оригиналната му изненада поставя прекрасен завършек на вечерта.

Не пропускайте да гледате в новите епизоди на предаването, в които арбитър в кулинарната надпревара за сърцето и небцето на зрителите отново ще бъде строгият, но справедлив шеф Манчев.

Някои участници ще ни изненадат с оригиналност и неподозирани кулинарни умения, а други с невероятно забавни истории. Не пропускайте да се заредите с отлично настроение от най-свежите и лъчезарни домакини в новия 13-ти сезон на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер в 20.00 ч. в ефира на NOVA.