Игри на волята: България

Световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío /Caracol TV/ стъпва за първи път на българска земя. 24-ма смели българи влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 200 000 лева.

Водещ

Преобразена, решителна и смела, актрисата Александра Сърчаджиева влиза в ролята на водеща на новия риалити формат „Игри на волята“. Давайки пример на участниците, тя бе първата, която изпита предизвикателството на уникалното състезание и се впусна в необикновено приключение по време на снимките на промоционалното видео към продукцията.

„За мен „Игри на волята“ са голямо предизвикателство, защото се сблъсках с нови и непознати приключения по време на снимките. За нашите участници твърдя, че са изключително силни, мотивирани, с бърз ум и обрани емоции хора, които са готови да стигнат предела на силите си за победа“, разказва тя.

Запленена от красотата и силата на Странджа планина, криеща в себе си древни мистерии и тайни, Алекс вярва, че телевизионното състезание ще даде шанс и на зрителите да се докоснат до неподозирани магични кътчета в нашата родина.