Ще се боря докрай, заяви той

"Не съдя ЦСКА. Очаквам да се реши окончателно въпроса с клуба. Имам претенции към

По темата

сриването на ЦСКА. На първо място те са морални, има и финансова част, но тя стои много встрани". Това заяви за "Събуди се" Александър Томов.

Бившият благодетел на ЦСКА заяви, че "клубът е сринат със сценарий". 

"Бях подложен на много тежък натиск. Натискът беше от мои бизнес партньори, но те бяха просто изпълнители. Сценаристите вероятно са от високите политически и финансови етажи. Изстрелите по ЦСКА направиха "Лудогорец" фактически шампион", изтъкна той. 

"Дълговете от онова време са по-малки, отколкото се казваха. Създадохме отбор от нулата, който се бореше за шампионска титла", коментира Томов, който пое ЦСКА пред фалит през 2013 г. и го остави преди година в почти същото състояние.

"Оздравяването иска време, не можех да продължа, след като ми пратиха Росен Петров-Животното с още 60 души, които ме заплашиха и ми казаха, че ще дойдат двама богати човека. Когато публично ми се заявява, че трябва да дойдат нови собственици, които ще оправят тима. Не мога да не спомена и удара над Стойчо Младенов. Моралната позиция беше да се оттегля", допълни бившият шеф на "Червените".

"Крупни политически лица удариха директно със заплахи мой партньор и поради това бях принуден да огранича финансите и да търся нови партньори", допълни той.