Актьорът Краси Ранков разказва за опита си като моряк в рубриката в "Здравей, България" в петък по NOVA

По темата

Какви интересни истории може да крие черноморското градче Балчик и с какво са изпълнени детските години на обичания български актьор Красимир Ранков, зрителите ще научат този петък в рубриката "Опознай България" в сутрешния блок на NOVA. 

В "Здравей, България" Краси Ранков ще влезе в ролята на екскурзовод, за да покани на разходка в Балчик. Той не само ще представи любопитни подробности за историята на града, но и ще навлезе в открити води. Зад руля на кораба ще бъде самият Краси, който е бил моряк, преди да се отдаде на актьорската професия. 

Още снимки вижте ТУК

Гледайте рубриката за пътешествия "Опознай България" в петък в "Здравей, България". 

"Опознай България" е рубрика на сутрешния блок, която NOVA реализира съвместно с уебсайта Оpoznai.bg, част от портфолиото на Нетинфо. Всеки петък в "Здравей, България" известни личности показват непознати места от родината и разкриват защо са толкова специални за тях. А за всички любители на пътешествията най-изчерпателният каталог на забележителностите в България Оpoznai.bg предоставя над 5 000 статии с полезна информация за природни обекти, култура и изкуство, събития, места за забавления и подслон.