Следващото тегленето на играта "Големият джакпот" е тази вечер от 19.45 ч. по NOVA

Рекордният джакпот в Национална лотария оцеля и се извиси до 11 200 000 лева за следващото теглене на играта "Големият джакпот" тази вечер по NOVA. 17 петици бяха познати в тегленето в сряда.

Печелившите числа, които донесоха много емоции и страхотни печалби на участниците в играта, са 5, 9, 11, 23, 38, 41 и страна на монета "Тура".

По темата

Освен петици, деветима късметлии познаха и изтеглената страна на монетата. Четирима от тях от градовете Пещера, Русе, Асеновград и София са играли с двете страни "Ези и Тура", и си спечелиха по 6000 лева. Останалите късметлии от Карнобат, Стара Загора, Шумен и двама от София се радват на печалби от 5000 лева.

Историческият джакпот предизвика интереса и на звездите. Освен футболната легенда Христо Стоичков, шеф Иван Манчев и водещият на Национална лотария Захари Бахаров, късмета си в "Големият джакпот" изпробва и водещият Румен Луканов. В предаването "Здравей, България" по NOVA той сподели, че си има специална комбинация от 9 числа.

"Аз играя с повече числа, защото имам много любими", каза Румен Луканов. Ако спечели джакпота от 11,2 млн. лева, ще даде сумата от 200 000 лева на човека, който му е продал фиша.

Още този петък някой щастливец може да прибави изключителните 11,2 млн. лева към банковата си сметка. Тегленето на играта "Големият джакпот" е от 19.45 ч. по NOVA.