Ценни съвети за бебешки покупки първо във Vbox7.com

Меги и Диди, две от майките в новия канал във Vbox7.com - Mamma Mia, обсъждат темата бебешки “шопинг“. И двете имат достатъчно опит, можете да им се доверите. Онези “миниатюрни чорапчета“, “кукленската рокличка“, “сладурското боди“, всички размери шишета и шишенца… Колко от всичко това ще ви потрябва наистина? Колко от всичко това ще потрябва на бебето? Гледайте в новия епизод на Mamma Mia.

Ще се изненадате да научите колко много вещи можете да спестите, когато пазарувате за идващото бебе. Не пропускайте да разберете кои са нещата, без които вашето дете не може. Направете си списък, много е полезно. Момичетата са склонни да купуват емоционално и щедро, но поне в първите месеци на бебето това не се налага. По-добре пестете средства, сили и нерви за по-предизвикателните мигове от майчинството, както и за по-важните неща. За себе си също.

Ето ги съветите на Диди - кулинарен влогър и майка на две деца, и Меги - майка на момиченце, която очаква второ дете, в днешното видео, част от Mamma Mia във Vbox7.com .

Следете съветите в епизодите на Mamma Mia – всяка сряда и събота във Vbox7.com.

Още за Mamma Mia ви очаква и във Facebook.