Инцидентът станал в Бургас

Легендата на българския футбол Радостин Кишишев и двамата му синове – Продан и Димитър, са претърпели катастрофа в Бургас в неделя вечер, потвърди самият футболист за Новините на NOVA.

Те пътували в такси, което било ударено от автомобил, минал на червено.

Кишишев не е пострадал при тежката катастрофа, тъй като ударът не е бил от неговата страна. Той не пожела да коментира инцидента и успокои, че той и близките му са добре.

"Това е най-важното", каза Кишишев пред NOVA.

В болницата е по-големият му син Продан. 20-годишният младеж е под наблюдение в неврохитургията на УМБАЛ-Бургас заради лека травма на главата. Той е в добро състояние, но ще остане още два дни за наблюдение, информираха от здравното заведение.

Продан живее и учи във Великобритания, но се е прибрал у дома за празниците. Неговият брат Димитър също е прегледан в болницата, но е освободен за домашно лечение. 15-годишното момче се е разминало с леки наранявания.

С комоцио е бил и водачът на таксито. Той също е освободен за домашно лечение. 

Млад шофьор е предизвикал сблъсъка. Зад волата е бил Митко С. от Камено, който е взел шофьорска книжка само преди 5 месеца, съобщи "24 часа". Огледът на местопроизшествието категорично показал, че колата е минала на червено и е ударила таксито, което се движело по правилата. Пробите и на двамата водачи са отрицателни.