Славин Славчев открива серията концерти на 26 януари

Звездите на Вирджиния Рекърдс и X Factor ще направят серия концерти през януари и февруари в София. До партитата ще имат достъп всички пълнолетни фенове на DARA, Жана Бергендорф, Славин Славчев, Пламен и Иво, Михаела Маринова, Невена Пейкова, както и Pavell & Venci Venc.

В първия от поредицата звездни четвъртъци, 26 януари, ценителите на рока ще чуят на живо победителя в третия сезон на X Factor Славин Славчев. Освен авторския си репертоар той ще изпълни някои от най-обичаните световни рок парчета. 

На 2 февруари на сцената ще излезе изпълнителката на хита "Да избягаме" Невена Пейкова. Само седмица след премиерата на новия й сингъл "Докрай", звездата на вечерта на 9 февруари ще бъде Жана Бергендорф. Поредният звезден четвъртък, 16 февруари, е отреден за Pavell & Venci Venc’, които ще изпълнят хитове от дебютния си албум Setaabrat и ще изненадат феновете с нещо съвсем ново.

На 23 февруари на сцената излизат братята Пламен и Иво, а на 2 март – носителката на наградите на БГ Радио за дебют, песен и видео на годината Михаела Маринова. Финала на звездната серия ще постави откритието на 2016 г. DARA с концерт на 9 март. Домакин на концертите е столичният клуб "Once Upon a Time…Biblioteka".