Гледайте тази неделя, 17 май, веднага след централната емисия новини

Често в ежедневието хората тестват физиката и психиката си до краен предел. Негативното последствие наречено „стрес” остава невидимо или неглижирано. Колко е важно да не се превърне в хроничен проблем и да не отключи автоимунно заболяване, отговорите ще търси тази вечер в „Темата на NOVA” Марина Стоименова.

„На всеки може да се случи“ в „Темата на NOVA“

Болестта отдавна не е състояние само на възрастните хора. Онкологичните, автоимунните, автовъзпалителните, сърдечните заболявания и психически състояния все повече поразяват младите хора през последните десетилетия. Реакцията е шок, почти винаги. Защото никой не очаква, че на 30 ще е с диагноза.

„Това е моя тема дълго време. Не е тайна, че самата аз, благодарение на стреса и всичко това, което правех със себе си, през годините, отключих автоимунно заболяване. От няколко години все се каня да направя тази тема. Знам колко е важно да се говори за това и знам колко не се говори”, посочи в студиото на „Събуди се” Марина Стоименова.

„На всеки може да се случи“ в „Темата на NOVA“ тази неделя, 17 май, веднага след централната емисия новини.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.