Дикoff от 16.00 до 19.00 ч. в ефира на Нова ТВ

Диетоложката на звездите Енджи Касабие гостува в студиото на Сашо Диков. Екзотичната красавица разказва за методите си за отслабване, с които е помогнала на много популярни личности.

Стажанта отново е на петъчния парламентарен контрол, за да провери как се чувстват депутатите след вълните от всенародна любов, които ги заливат като цунами ежедневно. 

Антон Кутев след кратка, но вълнуваща среща с протестиращ, скочил на покрива на колата му. Ще може ли да понесе червеният депутат още от същото или все някога ще се насити на любовта на хората? Опорните точки на властта. 

В събота зрителите ще видят и втора част на интервюто с бившия ни посланик в Бразилия – Чавдар Николов, който беше освободен от поста си заради случая „Боевски”. Единственото телевизионно интервю дипломатът избра да даде за предаването Дикoff. 

Има ли протестът кукловоди и защо някои поддръжници на правителството я сочат като главен организатор - разговор с Галя Прокопиева.

Клуб „Богати българи” представя ексклузивно интервю с ексклузивна личност. Кой е Петър Манджуков - архонт, агент на ДС, олигарх, дарител или предприемчив българин с добър бизнес нюх? 

В навечерието на една от паметните годишнини в българския футбол гледайте интервю с легендата Димитър Пенев. 20 години след победата на българи-юнаци на Парк де Пренс и 20 години след прословутото „Господ е българин!”. 

Броени часове преди да стане ясен победителят във VIP Brother, Сашо Диков ще се опита да научи повече за финала от най-приближения до Големия брат – Ники Кънчев.