Не пропускайте четвъртфинала за Купата на ФА между Ливърпул и Блекбърн Роувърс от 18.00 ч. по Diema Sport

Най-интересните спортни събития за феновете ще предложи програмата на Diema Sport в HD качество и този уикенд. Горещите футболни дербита от родното първенство, професионален бокс и баскетбол от НБА включва програмата на спортния канал в събота и неделя. 

Съботният футболен маратон ще започне в 14.00 ч. с коментарно студио преди срещата Хасково - Славия, която зрителите могат да гледат на живо от 14.30 ч. Горещ футболен сблъсък очаква феновете в 17.00 ч., когато Diema Sport ще излъчи директно мача ЦСКА - Берое. В програмата в събота вечер от 21.30 ч. запазено място имат професионалният бокс и Международната галавечер в Хъл, Великобритания. 

Футболните вълнения в ефира на Diema Sport продължават в неделя от 15.30 ч. с едно от най-оспорваните дербита в българското първенство – Лудогорец - Левски. За любителите на английския футбол от 18.00 ч. Ливърпул ще играе срещу Блекбърн Роувърс в четвъртфинален мач за Купата на Футболната асоциация. Вълнуващата заключителна поанта ще е мачът от НБА Голдън Стейт Уориърс – Лос Анджелис Клипърс, който зрителите могат да гледат на живо в неделя от 21.30 ч.

Ако искате да следите горещите спортни събития по Diema Sport и все още не сте се абонирали за пакет Diema Extra, можете да го направите при доставчиците Близу, Виваком, Нет 1, Булсатком и всички други, изброени на сайта diemaextra.novatv.bg