Гледайте двубоя от 20.00 ч. по Diema Sport и Gong Play

Шампионът Лудогорец приема Литекс в мач от 26-ия кръг на А група днес в 20.00 ч. Двубоя ще бъде излъчен директно в ефира на Diema Sport , както и в платформата Gong Play.

Двата тима се познават достатъчно добре, тъй като освен в първенството играха и мачове за Купата, където разградчани наложиха волята си и то по категоричен начин. Статистиката показва превес на момчетата на Георги Дерменджиев, а последната победа на Литекс е от 28 февруари, когато на стадиона в Ловеч двубоя беше спечелен с минималното 1:0.

Балъков и подопечните му обаче едва ли ще отидат примирени в Разград, тъй като преследват второто място, като изостават от „армейците” с две точки.  По всичко личи, че  ги чака тежък мач. Предимство може да се окаже липсата на попадения от страна на Лудогорец. Шампионите не са се разписвали в 3 от последните 4 мача. Съумяха да отбележат 4 гола във вратата на изпитващия трудности тим на ЦСКА, но не го сториха в срещите с Ботев, Левски за Купата и Локомотив София. Днес е възможността за Лудогорец  да отбележат, тъй като нов мач без гол ще наелектризира обстановката независимо от 6-те точки преднина пред ЦСКА, пише сайтът Gong.bg.

В другия днешен мач от програмата на кръга във втората шестица играят Черно море и Славия. Двубоят е от 15:15 часа и ще може да го проследите в ефира на Diema Sport, както и на платформата Gong Play.

Гледайте срещите  в „А” ПФГ по Diema Sport  и Gong Play днес, като не пропускате възможността да гласувате на Gong.bg, за да определите Играч на мача.

Снимка: БГНЕС