Не пропускайте най-щедрото телевизионно предаване и следващата събота от 19.30 ч. по Нова

Тази събота Национална лотария по Нова раздаде парични и предметни печалби за 1 077 000 лева. Късметлията, който спечели чисто нов френски автомобил в първата игра „На крачка от късмета”, е  Георги Илиев е на 41 години и е от град София. Работи в армията. „Знаех си“,  възкликна Георги секунди след като разбра, че е новият горд собственик на чисто нов Citroen Elysee. „Колата е  супер, но мисля да я пребоядисам. Пожелавам на всички да вярват в късмета си и да продължават да играят“, сподели Георги след края на своята игра. Съперниците на Георги в играта - Роса Колева от град Аксаково и Георги Георгиев от град Хасково също не си тръгнаха от студиото на Национална лотария с празни ръце, а получиха утешителни печалби по 1 000 лева.

Страхотни печалби от „Сейфовете“ на Национална лотария тази седмица спечелиха Ангел Пашовски от село Попица и Петя Христова от град Ямбол. Първа от предаването Национална лотария си тръгна Петя  с 10 500 лева. Ангел беше участника, който остана на сцената и получи шанс да увеличи печалбата си, но не пожела да рискува спечелените до момента 16 000 лева и се отказа. „С печалбата от 16 000 лева ще осъществя мечтата си да си купя къща. На всички, които искат да бъдат на моето място, пожелавам да не спират да вярват и много късмет“, сподели 37-годишният Ангел след края на своята игра.

Голямото раздаване на пари продължи и след играта „Сейфове“. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова връчиха чекове на 23 късметлии, спечелили големи печалби от игрите на Национална лотария. ТОП късметлията тази вечер се казваше Лиляна Колева от град Пловдив. Тя си е спечелила първата голяма печалба от билета „Печалба за Цял Живот“ в размер на 20 години по 3 000 лева на месец или общо 720 000 лева. „ В сметка си съм виждала най-много 1 000 лева и не мога да си представя, че е възможно да има нещо повече“, сподели късметлийката.

 Билетът „ Лото+“ и играта  „Лото 6 от 47“ донесоха печалби по 50 000 лева на Йордан Йорданов от град Търговище и Станка Костадинова. Румен Станков от град Сандански и Цветелина Лозанова от град София получиха чекове за 20 000 лева  всеки от билети  „Лото+“ и „Лото Спорт“. Билетите „Сбъдни мечтите си“, „Златната 7“, „Лото+“, „Кеш х 20“, „Бинго Лото“,  „Лото Зодиак“, „Кеш х 10“ и „Мечтаният Дом“ ощастливиха с по 10 000 лева Калин Липошлиев от град София, Иван Занев от град Самоков, Иван Димитров от град Първомай, Светла Стоянова от град Добрич, Милко Димов от град, Румяна Назърова от град Петрич, Ангелина Асенова от село Салманово, Кирил Анакиев от град Благоевград, Мария Вулджева и Десислава Манолева от град София. По 5 000 лева от игрите „Кеш по 50“, „Печалба за Цял Живот“, „МЕГА МИЛИОНИ“,  „Лото Зодиак“, „Монте Карло Рулетка“  и „Лото+“ са спечелили Мюмюне Ахмед от село Мелчино, Йордан Маринов от град Шумен, Събин Ангелов, Милена Вълчева от град Дряново, Виолета Райчева от село Звъничево, Владислав Гьорчев от град София, Таня Микова от с. Биволаре и Александър Вълчев от град Силистра. Водещата Рая Пакова връчи плик с наградата на стойност 2 000 лева от „Специален втори шанс“ на Гергана Динева от град София.

Големият късметлия в играта „МЕГА ДЖАКПОТ” се оказа Александър Димитров от село Волуяк, който спечели 20 000 лева.   „Много съм доволен. Играта беше много хубава и интересна. Съвсем различно е това да гледаш пред телевизора. Спечелените пари ще ми дадат възможността най-накрая да отида на една заслужена почивка“, сподели късметлията.

Неговите съперници Лозана Кирова от град Русе, Полина Димитрова от град Лясковец, Ивайло Кючуков от град София и Антоанета Сталева от град Стара Загора нямаха неговия късмет, но въпреки това си тръгнаха от студиото на Национална лотария с по 1 000 лева печалба и новия билет „Лото 6 от 47“.

Не пропускайте Национална лотария и следващата събота от 19.30 ч. по Нова.