Бруно Рибейро обещава победа, а срещата може да гледате пряко от 20.45 ч. по Diema sport, както и на онлайн платформата Gong Play

Лудогорец посреща днес молдовския Милсами в първия си мач от втория квалификационен кръг на Шампионска лига. Финландският арбитър Анти Мунука ще даде началния сигнал на двубоя в 20.45 ч. на стадион „Лудогорец Арена“, а феновете могат да проследят срещата пряко в ефира на Diema sport, както и на онлайн платформата Gong Play.

„Надявам се да постигнем първа победа от многото предстоящи, надяваме се да зарадваме феновете с една добра игра и победа. Тренираме добре преди двубоя и очакваме победа", заяви треньорът на „орлите” Бруно Рибейро.

„Марселиньо е наказан, но за мен е важно всички да са ниво, не сме индивидуалисти, а отбор. Важното е екипът да работи заедно. Проучили сме добре съперника, всеки един съперник в Шампионската лига е класен, ще разчитам на играчите си и се надявам на победа", коментира още наставникът на Лудогорец пред сайта Gong.bg.

Не пропускайте развръзката в битката за Шампионската лигамежду Лудогорец и Милсами тази вечер от 20.45 ч. по Diema sport, както и на онлайн платформата Gong Play.

Снимка: официална страница на Лудогорец