Гледайте срещата от „А” ПФГ между Славия и Берое от 17.30 ч. и двубоя на Олимпик Лион срещу Лориен от 22.00 ч. по Diema Sport 2 и Gong Play

Тази неделя новият спортен канал в портфолиото на Нова Броудкастинг Груп - Diema Sport 2, ще излъчи на живо в HD качество някои от най-интересните срещи във френската Лига 1 и българската „А” ПФГ.

Вицешампионът на Франция Олимпик Лион започва своя поход към титлата в новия сезон с двубой срещу Лориен днес от 22.00 ч.  Лионци вярват, че ще могат да се противопоставят на ПСЖ и да спечелят първата си титла от 2008 година. Освен че бе с втората най-добра отбрана през миналия сезон, Олимпик бе достатъчно солиден и в атака, като бе с третото най-силно нападение в Лигата, така че отбелязването на голове не е особен проблем. Съперникът им Лориен миналия сезон едва не изпадна и след малко промени в състава, сега очакванията са отново да има проблеми. Лион е фаворит, но ще защити ли този статут на терена, ще разберем тази  от 22.00 ч. на живо по Diema Sport 2, както и на онлайн платформата Gong Play.

Феновете на българския футбол пък ще могат да проследят на живо от 17.30 ч. битката, която може да изведе начело на класирането в „А” ПФГ нов тим. Славия и Берое се срещат на стадиона в „Овча купел", а победителят ще посрещне петия кръг като лидер в подреждането. Този интересен сблъсък ще се излъчи директно в ефира на Diema Sport 2, както на онлайн платформа Gong Play.

Не пропускайте най-интересните срещи от „А” ПФГ и френската Лига 1 днес в ефира на Diema Sport 2, както на онлайн платформа Gong Play

Снимка: Thinkstock