Гласувайте за новите пет предложения в кампанията „Великият понеделник” на Facebook страницата на KinoNova

Холивудската звезда Джулия Робъртс е сред звездите в кампанията „Великият понеделник” по KinoNova. Актрисата изпълнява главните роли в два от петте филма, за които могат да гласуват зрителите тази седмица - романтичните комедии „Мексиканецът” и „Хубава жена”. И ако в „Мексиканецът” Джулия Робъртс се впуска в щуро приключение с Брад Пит и Джеймс Гандолфини, то в класиката „Хубава жена” тя попада в прегръдките на Ричард Гиър. 

Сред новите пет предложения във „Великият понеделник” е и разтърсващата премиерна драма „Клубът на купувачите от Далас”, в която със силно актьорско майсторство впечатляват Матю Макконъхи, Дженифър Гарнър и Джаред Лето. За първото място в сърцето на киноманите се борят също Нилълъс Кейдж и Анджелина Джоли, които са звездите в екшъна „Да изчезнеш за 60 секунди”, както и фентъзи комедията „Братя Грим” с Мат Деймън, Хийт Леджър и Моника Белучи.

Феновете могат да гласуват за своя фаворит на Facebook страницата на канала, а  филмът, събрал най-много гласове, ще бъде излъчен следващия понеделник, 31 август, в 21.00 ч. по KinoNova. Гласувайте за победител във „Великият понеделник” тук. Седмичната награда за най-запалените киномани е тениска с уникален дизайн, а голямата награда в края на кампанията е два двупосочни билета до Париж.

„Великият понеделник” – понеделник от 21.00 ч. KinoNova