Певицата споделя емоциите от участието си в популярното предаване за имитации и вълненията от очакването на първото си дете

Християна Лоизу заплени журито и публикатав залата и пред малкия екран с глас, харизма и невероятен талант, и се нареди сред най-добрите имитатори в „Като две капки вода“. Певицата е гост в рубриката на Елизабет Методиева „Извън образ“ в „На кафе“, където споделя емоцията си от участието си в риалити формата. Участничката разказва, че се чувства добре, въпреки напредналата бременност, като не спира да пее и танцува. В началото е била леко притеснена, тъй като не е имала представа какво я очаква в предаването. След консултации с лекар и продуцентите на предаването се е решила да се включи в предизвикателството „Като две капки вода“ и нито за миг не съжалява за решението си.

„Исках бебето ми да слуша музика, да усеща, че аз съм щастлива и да съм активна. По време на лайв бебето постоянно рита. Вярвам, че то усеща и затова не спирам да му говоря и искам да усеща хубави емоции от мен. След като приключи предаването и бъда свободна от ангажименти ще изберем неща за бебето. Все още не знаем пола му, защото искаме да е изненада за цялото семейство. Планирахме бебето и го искахме от самото начало, но въпреки това беше лек шок за мен. Питах се дали съм готова за това приключение. Но когато направих теста и видях реакцията на човека до мен, се успокоих. Усетих подкрепата и сигурността, че това е мъжа за мен“, споделя вълненията от очакването на първото си дете Християна Лоизу.

Веселин Маринов: Не познавам друго предаване, което да се гледа с такъв интерес, както „Капките“

Кипърската изпълнителка признава, че обмисля сватба, но след като роди и иска на празненството да присъства огромното й семейство.

Коя е Християна Лоизу извън образ?

„От малка съм свикнала хората да ми казват колко съм усмихната. Но аз съм много чувствителна. Щастлив човек съм, но има моменти, в които не съм такава. Има неща които ме натъжават и няма как да съм усмихната през цялото време“, разкрива участничката.

Следете Facebook страницата, официалните профили на „Като две капки вода“ в Instagram и TikTok, както и сайта на NOVA за повече информация за официалния старт на сезон 12.