Теменужка Илиева, Снежана Живкова и Антон Антонов разказват как използват печалбите си

Екипът на Национална лотария се срещна с Теменужка Илиева в Разград, която спечели автомобил Citroen Elysee от играта „На крачка от късмета”. Щастието ѝ се усмихна две седмици, след като върху колата ѝ беше паднало огромно дърво. „Изгубих колата си, а две седмици по-късно спечелих нова. Чувството е неописуемо”, разказва късметлийката.

В специалното лятно издание на Национална лотария тази събота екипът на предаването се срещна и със Снежана Живкова от Копривщица, която през март спечели 66 000 лева от играта „Сейфове”. Късметът ѝ се е усмихнал точно преди нейния рождения ден, като благодарение на печалбата тя е сбъднала голямата си мечта да посети Израел. „Най-хубавият подарък, който имам, е животът ми. Следващият най-голям подарък е тази печалба”, казва щастливката.

И Антон Антонов от Варна е по-щастлив благодарение на печалбата си от 40 000 лева от „Мега джакпот”. „Чувствах се като телевизионна звезда”, признава късметлията, който спечели и петдневна екскурзия за двама в Барселона. „За парите осъзнах, когато ги видях в сметката си”, добавя той. С печалбата от Национална лотария Антон е купил семеен автомобил и е ремонтирал апартамента си. „Печалбата беше огромна помощ”, казва още щастливецът.

Регистрирайте билетите си с печалба „Участие в жребии за ТВ игри” и може да сте следващият късметлия в играта.