Ден на отворени врати в болница "Св. Кирил" дава възможност на всички фенове да надникнат зад кадър

Вторият сезон на хитовия сериал "Откраднат живот" започва тази вечер от 21.00 ч. по NOVA. Нови сюжетни линии и неочаквани обрати очакват зрителите на първата в България поредица на медицинска тематика.  

По темата

"И екипът на телевизията, и продуцентите вложиха изключително много ентусиазъм при реализирането на този проект. Много сме щастливи от радушния прием на зрителите", заяви програмният директор на NOVA Антоний Мангов. 

Истината ще започне да се прокрадва в решенията на героите още в първите три епизода от новия сезон на "Откраднат живот". Доктор Иван Генадиев ще пропътува през времето в осмисляне на направения избор и последвалите грешки, а Евгения Генадиева ще се отправи по нов път в опит да си отговори кой всъщност е нейният съпруг и какво остава недоизказано.

Д-р Захариев ще се окаже в центъра на кризисна ситуация, която ще застраши стотици животи. С нови машинации Захариева ще се опита да го убеди, че Галя е изчезнала, научавайки неприятни факти от неговото минало. Александър Василев ще се изправи лице в лице със следователите, които ще се постараят да разплетат историята с починалата родилка и унищожените доказателства за смъртта й. В своето отмъщение Калин Генадиев ще продължи да провокира хора и обстоятелства срещу Алекс, жертвайки дори и името на баща си в ожесточената битка за Биляна.

Снимки от деня на отворените врати за феновете на "Откраднат живот" вижте в галерията ТУК 

"Тази болница стана една от най-известните в България. Доказателство за това са всички фенове, които са дошли в деня на отворените врати, за да станат част от емоцията на снимачния процес, разказа пред камерата на "Здравей, България" продуцентът на сериала Евтим Милошев часове преди старта на новия сезон. По време на срещата му с първите гости на болницата тази сутрин Милошев дори покани някои от феновете на кастинг за малка роля в сериала – предложение, което беше посрещнато с истинска еуфория.

Дeнят на отворените врати даде възможност на повече от 100 фена да се разходят из болницата "Св. Кирил" и да се срещнат с някои от звездите на сериала, сред които Радина Думанян, Димо Алексиев, Алек Алексиев и Мария Каварджикова. Най-малкият посетител беше на 6-месечна възраст, а най-възрастният – на 70 години. Най-интересни за почитателите на "Откраднат живот" се оказаха операционната зала и лабораторията. Вечерта е време и за първия епизод на дългоочаквания втори сезон на сериала, който ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък от 21.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook