Любимият лекарски сериал стартира своя втори сезон тази вечер от 21.00 ч. в ефира на NOVA

По темата

“Тази болница стана една от най-известните в България. Доказателство за това са всички фенове, които са дошли в деня на отворените врати, за да станат част от емоцията на снимачния процес, разказа пред камерата на "Здравей, България" продуцентът на сериала Евтим Милошев часове преди старта на новия сезон. По време на срещата му с първите гости на болницата тази сутрин Милошев дори покани някои от феновете на кастинг за малка роля в сериала – предложение, което беше посрещнато с истинска еуфория.

Снимки от деня на отворените врати за феновете на "Откраднат живот" вижте в галерията ТУК 

Днешният ден даде възможност на повече от 100 фена да се разходят из МБАЛ “Св. Кирил“ и да се срещнат с някои от звездите на сериала, сред които Радина Думанян, Димо Алексиев, Алек Алексиев и Мария Каварджикова. Най-малкият посетител беше на 6-месечна възраст, а най-възрастният – на 70г. Най-интересни за почитателите на “Откраднат живот“ се оказаха операционната зала и лабораторията. “Всичко изглежда толкова истинско, колкото и на екрана. Пространствата са съобразени с най-малките медицински детайли“, бяха сред коментарите на развълнуваните фенове. Един от най-запалените посетители се оказа фен, пропътувал стотици километри от друг град, за да се срещне с Радина Думанян. Сцена с коремна операция беше най-интересното “упражнение“ за студенти по медицина, които бяха нарушили учебната програма, за да посетят снимачната площадка и да усетят адреналина от операциите на д-р Генадиев и д-р Василев.

Тази вечер от 21.00 ч. зрителите на NOVA ще видят първите първите развръзки в съдбите на героите от "Откраднат живот"  и нови лекарски случаи, които ще държат вниманието до последните минути на епизода.

Дали д-р Стилянова е оцеляла? Ще бъде ли задържан и осъден Алекс и как ще реагира д-р Генадиев на истината за своя син? Гледайте в новия сезон на “Откраднат живот“  от вторник до четвъртък от 21.00 ч.  по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook.