Водещите на "Здравей, България" разказаха какви предимства носи дългогодишният професионален опит

"Опитът и честността са изключително важни в нашата професия", заявиха Ани Цолова и Виктор Николаев в "Събуди се" по NOVA. Двамата водещи на сутрешния блок "Здравей, България" разказаха какви са предизвикателствата пред всеки журналист и какви предимства носи дългогодишният професионален опит. 

По темата

"За тези 17 години в ефир сме били свидетели на толкова много събития, че от едно прессъобщение, реплика на политик или някой, свързан с политиката, мога да преценя защо се прави това, как е поредната опорна точка и какво следва", обясни Ани Цолова. "Всяко нещо се е случвало поне по един-два пъти и нищо не може да ни изненада", коментира на свой ред Виктор Николаев.

"Благодарение на този опит си давам сметка, че нямаме памет и прощаваме толкова много неща. Всичко е за три дни и толкова палачинки се обърнаха, че вече никой не се впечатлява – и публиката, и избирателите, и зрителите", отбеляза още водещата.

В студиото двамата водещи разказаха и за ролите си в хитовия български сериал "Откраднат живот". Вижте повече във видеото от "Събуди се".