Каква изненада е подготвила Никол Станкулова вижте във видеото

На 22 септември радио NOVA NEWS празнува своя първи рожден ден. Вече една година, на честота 95.7 MHz за София, 97.1 MHz за Велико Търново и 98.2 MHz за Кюстендил, радиото запознава своите слушатели с най-важните новини и събития от деня, най-актуалните теми и дискусии.

По случай рождения ден водещата на Прогнозата за времето Никол Станкулова е подготвила изненада за слушателите на радио NOVA NEWS, като влиза в ролята на "Рожденика черпи". Вижте във видеото от "Здравей, България" къде можете да срещнете Никол Станкулова в празничния ден и какви изненади е подготвила тя за тези, които са на честота 95.7 MHz.

По темата

На 22 септември 2015 г. радио NOVA NEWS започва да звучи в българския ефир като съвместен проект на водещата медийна група в България – Нова Броудкастинг Груп и най-голямата радио група в страната. Една година по-късно радио NOVA NEWS достига до хиляди верни слушатели, предлагайки новини на всеки кръгъл час и излъчване на живо на сутрешния блок на NOVA – "Здравей, България", както и публицистичните предавания на медията "Събуди се", "Комбина" и "Часът на Милен Цветков". В петък следобед слушателите на радиото споделят мнението си по актуалните теми от седмицата в шоуто "Петък в пет" с Милен Цветков и Даниел Петканов.

По повод първия си рожден ден радио NOVA NEWS стартира напълно безплатно мобилнo приложениe за Android и iOS, чрез коeто цялото актуално съдържание от ефира, с характерната за радиото музикална селекция от най-големите и обичани хитове, става достъпно само чрез един клик на мобилния телефон.