Гледайте историята на сърф легендата Джей Мориарти с участието на звездата Джерард Бътлър

Кинозвездата Джерард Бътлър ще запознае зрителите с историята на сърф легендата Джей Мориарти във филма "Господари на вълните" днес от 14.40 ч. по NOVA. Бътлър не само изпълнява една от главните роли, но е и продуцент на лентата. Той успява да привлече в проекта актьорско съзвездие, включващо имена като Елизабет Шу, Джони Уестън и Абигейл Спенсър.

"Господари на вълните" е нещо повече от типична история за сърфисти. Филмът е разказ за приятелство, калено в бурята на опасността и желанието за победа. В името на своята мечта Джей (Джони Уестън) ще пребори най-големите си страхове и може би ще плати твърде висока цена за дързостта си. Едва 15-годишен той открива, че едни от най-големите вълни в света са на няколко километра от дома му в Санта Крус. Момчето търси за помощ местната легенда Фрости Хесън (Джерард Бътлър), който да го научи да ги овладява. 

Подготовката за предстоящите предизвикателства се превръща в несломимо приятелство между двама на пръв поглед напълно различни мъже. Разчитайки един друг, те откриват, че няма нищо по-силно и вдъхновяващо от това винаги да даваш най-доброто от себе си и никога да не изоставяш мечтите си.

Не пропускайте борбата на човека с вълните във филма "Господари на вълните" днес от 14.40 ч. по NOVA.