Гледайте “Чудесата на добрата вещица” от 12.30 ч. и “Среднощен маскарад” от 14.15 ч. по NOVA

Приказни приключения, романтика и добро настроение ще предложат на зрителите филмовите заглавия в неделния следобед по NOVA. Кино маратонът започва в 12.30 ч. със семейния филм “Чудесата на добрата вещица”, в който звездата Катрин Бел отново влиза в ролята на магьосницата Кейси Найтингейл, за да организира сватбата на доведения си син Брандън, докато се опитва да разкрие тъмната тайна, пазена от помощницата ѝ Одри.

Магията в ефира ще продължи с премиерната романтична комедия “Среднощен маскарад” от 14.15 ч. по NOVA. В тази съвременна интерпретация на приказката за Пепеляшка звездата от хитовите сериали “Ориндж Каунти: Кварталът на богатите” и “Антураж” Отъм Рийзър влиза в ролята на управляващата голям семеен бизнес наследница Елиз. Младата дама организира фирмено парти, на което се запознава с младия адвокат Роб. Дали обаче той е нейният принц в блестящи доспехи?

Не пропускайте развръзките в “Чудесата на добрата вещица” днес от 12.30 ч. и премиерната романтична комедия “Среднощен маскарад” от 14.15 ч. по NOVA.