Не пропускайте риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Кокo e на път да се превърне в истински герой на шекспирова драма в риалити сериала "София – Ден и Нощ". В епизода тази вечер забавният младеж се чуди как да си върне сърцето на Йоана и измисля интересен план - да инсценира опит за самоубийство, за да привлече телевизиите и те да заснемат обясненията му в любов. Ще успее ли да очарова Йоана с безумното си хрумване и дали планът му няма да има неочакван край?

Междувременно Цвети получава неочакван шанс за своята музикална кариера. VenZy ще има участие в клуба на Сашо, но една от беквокалистките му се разболява.  Сашо не иска участието да отпадне и се обажда на Цвети. Дали VenZy ще хареса певческите ѝ умения?

Стела и Дани пък се впускат в опасно разследване, за да установят кой я е натопил пред полицията, като ѝ е подхвърлил наркотици в чантата. Готови ли са обаче за изненадващите открития, които ги очакват?

Гледайте "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. 

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, а най-интересните моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NОVA PLAY.