Не пропускайте шоуто в понеделник от 20.00 ч. по NOVA

Осемте звезди в “Като две капки вода” ще се впуснат в нови шеметни преобразявания следващия понеделник от 20.00 ч. по NOVA. Башар Рахал ще заимства латино ритмите на Дженифър Лопес, а Ваня Джаферович ще бъде Chubby Checker, Люси Дяковска ще се докосне до върховите сценични изяви на Тодор Колев, а Михаела Маринова ще бъде тийн идола Ariana Grande.

Снимки от шестия лайв на "Като две капки вода" може да видите ТУК

Миро ще бъде по-темпераментен от всякога с ритъма на Рики Мартин, а ДесиСлава ще изпълни един от вечните хитове на Георги Христов. Коцето Калки ще разбие всички стереотипи с образа на DARA, докато София ще опита ориенталските извивки с Есма Реджепова.

Как ще се справят участниците с новите артистични предизвикателства? Кой ще бъде новият победител за вечерта и каква кауза ще избере? Ще разберете в “Като две капки вода“ в понеделник от 20.00 ч. само по NOVA.

Феновете могат да гледат най-добрите моменти от най-обичаното шоу за звездни преобразявания "Като две капки вода" във Vbox7.com канала, както и на официалната Facebook страница на предаването. Целите епизоди гледайте отново в NOVA PLAY.