Гледайте комедиите “Таткова градина” от 12.50 ч. и “Омагьосана” от 14.50 ч. в събота по NOVA

Забавни ситуации, мечтани обрати и приказни моменти очакват зрителите с филмите в празничния съботен следобед по NOVA. От 12.50 ч. бащите ще поемат отговорността, а децата ще се забавляват в комедията “Таткова градина”. Отговорната задача да се грижат за малките се пада на холивудските звезди Еди Мърфи и Джеф Гарлин, чиито герои Чарли и Фил си припомнят радостите на бащинството. 

Двамата приятели са рекламни специалисти, които обаче са уволнени след провал на рекламата им за зеленчукова каша. Докато безуспешно си търси работа и се грижи за четиригодишния си син, на Чарли му хрумва страхотна идея. След като двамата с Фил могат да се грижат без проблем за двете си деца, едва ли ще е много по-трудно, ако децата са десет. Проектът на двамата приятели обаче ще се окаже по-труден отколкото са си представяли, тъй като всяко дете е различно и отчайващо предизвикателство. Ще успее ли бизнес планът на амбициозните бащи? 

От 14.50 ч. холивудската звезда Ейми Адамс пък ще разбере може ли романтиката от приказките да съществува в реалния живот в музикалната фентъзи комедия “Омагьосана”. Филмът е един от успешните опити на “Дисни” да осъвремени стари приказни сюжети като историята за Снежанка, а музиката към лентата е номинирана за “Оскар”.

Зла кралица (Сюзън Сарандън) прогонва красивата принцеса Жизел (Ейми Адамс) от вълшебната анимационна земя и тя попада в грубата реалност на улиците на съвременен Манхатън. Стресната от странната нова среда, за която не важи принципът "и заживели щастливо”, Жизел се лута в хаотичния свят и отчаяно се нуждае от магия. И макар да е обещала да се омъжи за съвършения приказен принц (Джеймс Марсдън), тя се влюбва в очарователно скептичния бракоразводен адвокат (Партик Демпси), който й се притичва на помощ.

Не пропускайте да се заредите с добро настроение с комедиите “Таткова градина” от 12.50 ч. и “Омагьосана” от 14.50 ч. в събота по NOVA.