Гледайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

В навечерието на Великден в най-щедрото шоу щастливката Румяна Георгиева от Генерал Тошево получи чек за грандиозната печалба от 1 000 000 лева. Дамата срещна големия си късмет благодарение на най-големия билет на Национална лотария - “3 000 000 JАCKPOT“. Водещите Захари Бахаров и Рая Пакова зарадваха с чекове още големи  късметлии, грабнали страхотни суми от щедрите билети и Лото игри. В предаването бяха раздадени печалби за 1 578 857 лева.

С по 100 000 лева забогатяха Йордана Чоплишка от село Бенковски от билет “Лото +“ и Борис Беров от село Гложене от “Супер Лото +“. Двама късметлии стабилизираха бюджета си с чудесни суми от 50 000 лева. Марин Димитров от град София грабна страхотната печалба от билет “Златните пирамиди 4“, а за Тони Марков от град Кюстендил късметлийски бе билет “Кеш кръстословици“.

Чекове за 10 000 лева грабнаха Иван Костов от София от играта Лото 5/35 “Златната топка“, Даниела Попова от  София от билет “Перфектният подарък“, Пламена Тонева от град Свищов от “Лото +“, Недка Николова от град Генерал Тошево от билет “Мега Милиони“ и Димо Киров от град Пазарджик от билет “Златната мина“.

Мария Ценова от град Правец получи чек за 5 000 лева от играта „Големият Джакпот“, а “Лото Спорт“ зарадва със същата сума късметлията Огнян Васковски от град София. Билет “Американско бинго“ ощастливи с печалби от 5000 лева Павлина Чолакова от село Волуяк, Елеонора Йорданова от град Генерал Тошево и Здравка Атанасова от град София. Чек за 5000 лева грабна и Йордан Георгиев от град Варна от билет “Американско бинго 2“. “Златните пирамиди 4“ позлатиха с печалби от 5000 лева Лилия Кунева от град Карлово и Стефани Николова от град Русе.

Георги Копривски от град Видин и Райко Додников от град Велинград познаха петици в играта “Лото 6 от 47“ и тази събота получиха чекове за 5000 лева. По 5000 лева спечелиха Павлина Ганева от град Попово от билет “Двойни печалби“, Игнат Игнев от село Радювене от билет “Кеш кръстословици“, Симеон Иванов от град Радомир от билет “Ново Бинго“ и Николай Кузманов от град София от билет “Печалба за цял живот“.

Вие може да сте следващият късметлия в игрите на Национална лотария. Не пропускайте да видите кои са щастливците в най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.