Не пропускайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.00 ч. по NOVA

Предложение за артистична изява ще получи Стефания в новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер по NOVA. Вихра ще срещне свой познат - продуцент в чужбина, който има нужда от момиче за най-новия си филм. Стефи ще бъде момичето, на което той ще се спре, но дали Митко ще бъде щастлив от това предложение?

Агенцията на Дани пък ще наеме Галя за реклама на парфюм, но пратката с дрехите на моделите ще се окаже изпратена в чужбина. В настъпилия хаос Дани ще помоли Стела за помощ в набавянето на рокли, но услугата към брат ѝ може да ѝ коства работата. Как ще реагира шефът на бутика, в който работи тя, когато разбере за постъпката ѝ? 

Ясен ще разбере, че е избран от шефката си да води група до връх Матерхорн. Калина обаче никак няма да е доволна от този факт. Дали тя няма да се опита да го спре?

Гледайте риалити сериала "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.  

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY.