Следващото теглене за фантастичните 3 000 000 лева е в сряда, 17 май, от 19.45 ч. по NOVA

Двукратният олимпийски шампион и старши треньор на националния ни отбор по класическа борба Армен Назарян ще се опита да тушира големия джакпот в Национална лотария и да зарадва един късметлия със страхотните 3 000 000 лева.

Армен изтегли печелившите числа в играта “ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ в понеделник, 15 май. Той ще носи късмет и печалби на лото играчите в тегленията тази седмица.

“Желая много здраве и късмет на всички участници“, каза шампионът и даде старт на тегленето. Печелившите числа, които изтегли са 5, 7, 12, 15, 25 и 26. Те донесоха късмет на двама участници, които бяха на крачка от милионите. Щастливците са от Варна и Сунгурларе и познаха пет от шестте печеливши числа в играта. 

Варненецът е попълнил щастливите си числа на късметлийския щанд на Национална лотария в Гранд Мол Варна, който отвори врати преди броени дни. На 27 май предстои официалното му откриване с вълнуваща игра и много печалби.

Национална лотария честити на късметлиите. Армен Назарян отново ще изтегли късметлийските числа в следващото теглене за фантастичните 3 000 000 лева, което е в сряда, 17 май, от 19.45 ч. по NOVA.   .