Гледайте комедиите “Къде покриха Морган?” от 12.50 ч. и “Бевърли Хилс Чихуахуа 3” от 15.00 ч. днес по NOVA

Един забавен и нетрадиционен поглед към семейните проблеми очаква зрителите във филмите в съботния следобед по NOVA. От 12.50 ч. Хю Грант и Сара Джесика Паркър ще преоткрият любовта и брака в романтичната комедия  “Къде покриха Морган?”. Филмът е дело на Марк Лоурънс, известен с лентата си “Срок на влюбване”, който се връща към добре познатата му тема за промените в една семейна двойка с една алтернативна гледна точка за семейна терапия.

Хю Грант и Сара Джесика Паркър влизат в ролите преуспялата двойка на Пол и Мерил Морган от Манхатън. Животът им изглежда перфектен с едно изключение - бракът им се разпада. Проблемите в личния им живот обаче са нищо, в сравнение с това което двамата преживяват – стават неволни свидетели на убийство и следователно мишена на наемен убиец. Семейство Морган стават част от програма за защита на свидетели и биват транспортирани в малко градче в Уайоминг. Дали би след всичко случило страстта по между им отново ще се разпали?

Семейни проблеми очакват и едни от най-известните четирикраки обитатели на Холивуд в комедията “Бевърли Хилс Чихуахуа 3” днес от 15.00 ч. по NOVA. Третата част от забавната поредицата отново ще разкаже за новите приключенията на Папи и неговото семейство, които настанени в луксозен хотел с прекрасен кучешки СПА център. В кучешкия рай обаче настъпва суматоха, когато най-малкото кученце в глутницата Роза се изпълва с несигурност. Единствено Папи може да я накара да се почувства наистина специална. 

Не пропускайте развръзките в комедиите “Къде покриха Морган?” от 12.50 ч. и “Бевърли Хилс Чихуахуа 3” от 15.00 ч. днес по NOVA.