Кой научава шокиращата новина, че има дете, за което изобщо не знае?

Изненадите в риалити сериала "София – Ден и Нощ" продължават и тази седмица от понеделник до петък в 22:30 ч. по NOVA. Най-неочаквано един от героите научава, че има дете на няколко годинки. Разкритието преобръща живота му изцяло. Кой е бащата и каква е причината да крият детето от него толкова време?

Боби и Ася пък са героите, които продължават да се надяват да се сдобият с наследник. Страховете на Ася обаче бяха на път да провалят мечтата им за бебе. В следващите епизоди приятелката на Боби получава изненадващи симптоми на бременност. Заветният момент може би е дошъл – бременна ли е Ася, или това е само фалшива тревога?

И докато симпатичната двойка Калина и Ясен са изправени пред първия си много сериозен сблъсък на мнения, Зара започва нова страница в своя живот. По драматичен начин съдбата я среща с мъж, в който тя има шанса да се влюби. Дали екзотичната брюнетка ще започне всичко отначало или любовта ѝ към Дани ще попречи да има свой пълноценен живот?

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY. Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук