Не пропускайте премиерния епизод на кулинарното риалити тази вечер от 20.00 ч. по NOVA

Актрисата Марина Кискинова пренася атмосферата на Париж в “Черешката на тортата”. Тази вечер от 20.00 ч. по NOVA  в кулинарното риалити Марина ще покаже мултиталантливата си натура като домакиня и ще изненада своите гости - Илиян, Маги Бадер, DARA и Константин Трендафилов, с артистична френска вечеря.

Менюто ще бъде инспирирано от скорошното пътуване на актрисата във френската столица, а в готвеното Марина ще подходи с френска кулинарна прецизност, като не скрива, че отдавна е мечтала да участва в “Черешката на тортата”. Тематичният  избор за вечерта се съчетава идеално с поставената от шеф Манчев задача – да се приготвят ястия с афродизиаци, защото едва ли има човек, който да не свързва Париж, френската кухня и любовта. Желанието да се представи перфектно обаче ще доведе до драматични ситуации, подсилени и от “шегите” на готварската техника, които домакинята ще се опита да отиграе с актьорска хладнокръвност и помощта на нейния принц.

Гостите ще бъдат уморени, но ще се включат геройски в “бъркането” на вечерята, което ще прелее в пикантни игри с френска фриволност и размяна на целувки. Изненадата на домакинята ще ги разтопи, а в края на вечерта шеф Манчев ще връчи седмичната награда на шоуто.

Кои са афродизиаците, на които ще заложи Марина в своите ястия? И кой ще стане “Най-добър домакин” тази седмица? Гледайте в новия епизод на "Черешката на тортата" тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. 

Актуалните новини може да следите във Facebook страницата на "Черешката на тортата" и на сайта на NOVA. В канала на предаването във Vbox7.com и в NOVA PLAY, може да откриете всички епизоди и да си припомните най-доброто от предишните сезони.