Най-голямото музикално събитие ще се състои във Варна на 15 юли, а NOVA и Vbox7.com са медийни партньори

Едни от най-известните DJ-и и изпълнители от цял свят ще развълнуват меломаните на най-мащабното събитие това лято MTV Presents Varna Beach. Концертът ще се състои на обширна площ от почти 15 декара на южния плаж във Варна. Мощен звук, огромни екрани и незабравимо светлинно шоу очакват жителите и гостите на града, а те вече тръпнат в очакване на грандиозното шоу. 

"Искам да видя всички изпълнители! , хората се вълнуват, честа тема на разговор и много приятели ще ходят. Много се вълнуваме." - споделиха фенове на MTV, които с нетърпение чакат срещата с любимите си изпълнители. 

По темата

Част от участниците в организацията на концерта също застанаха пред камерата на "На кафе" и разказаха за настроенията в гради броени дни преди концерта.

"Във Варна настроението винаги е много хубаво, особено сред младите хора, които живеят тук. Града предлага море, плаж и всичко необходимо за прекрасно лято. Когато хората разбраха, че ще MTV предоставя възможност за 12-часово шоу, страшно много се развълнуваха." - това заяви Нурхан Фехим. 

Организаторът Робърт Куърк разказа какво очаква музикалните фенове на MTV Varna Beach на 15 юли във Варна. 

"Много сме развълнувани да представим MTV на варненска сцена. Това ще бъде една от най-големите сцени строени в България. Ще бъде невероятно! Сцената ще бъде широка почти 70 м и висока близо 15 м. Невероятно шоу за късметлиите, които ще присъстват."

Всеки може да закупи билет онлайн и офлайн от различни обекти като НДК в София, Фестивален и конгресен център – Варна, бензиностанции OMW, книжарници Orange, Grand Mall във Варна и официалните офиси за продажба на билети за събитието в центъра на Варна. Билети могат да бъдат закупени също от офисите на Eventim и Ticketportal.

На 30 юни ще се проведе и първото подгряващо парти на MTV. То ще бъде в CaLnibani beach bar. Международният екип на Club MTV пристига във Варна и ще засили още повече очакването на публиката за основното събитие. Подгряващото парти на MTV e безплатно и всички са поканени да посрещнат заедно Джулай морнинг на плажа.

Стийв Аоки, Тайни Темпа, Горгон Сити, Джонас Блу, Редфу и Rewire & Varski, подкрепени от Pavell& Venci Venc’ и Поли Генова са потвърдените изпълнители, които ще участват на MTV Presents Varna Beach на 15 юли във Варна.  

Събитието се организира с медийната подкрепа на NOVA и Vbox7.com.