Гледайте епизода на риалити сериала тази вечер от 22.30 ч. по NOVA

Все по-обтегнати ще стават отношенията между Митко и Стефи в новия епизод на риалити сериала "София - Ден и Нощ" по NOVA. След като предната вечер Митко опитва да сподели на приятелката си какво ѝ кроят Джино и Натали, тя се прибира в квартирата. Приятелят на Стефи ще осъзнае, че е бил твърде рязък с нея и ще опита да се извини. Ще успеят ли двамата да се сдобрят или ги очаква нова буря от негативни емоции? 

Матей ще търси отмъщение и уж случайно ще срещне майката на Симона. Той ще ѝ честити за годежа на младите влюбени, което много ще изненада Марина. Ще даде ли тя своята благословия на Симона и Асен или ще се изправи срещу тяхното решение за сватба? 

Чувство за вина ще продължи да мъчи Иглика заради второто място на състезанието. Ще успее ли да излезе от тягостното си настроение или нещата ще се влошат още повече?

Гледайте новия епизод на "София – Ден и Нощ" тази вечер от 22.30 ч. по NOVA.

Интересни снимки и видеа от живота на приятелите от квартирата можете да видите в тяхната Facebook страница, както и в Instagram профила им. А най-любопитните им моменти търсете в официалния канал във Vbox7.com. Епизодите на "София – Ден и Нощ" можете да гледате и в NOVA PLAY

Ако искате да се присъедините към приятелите в най-готината квартира, кандидатствайте за кастинга на "София – Ден и Нощ" тук