Гледайте “Романс по ирландски” от 12.30 ч. и “За кого се омъжих” от 14.15 ч. по NOVA

Романтичен кино следобед, изпълнен със забавни приключения очаква зрителите с филмите в неделя по NOVA. Комедията “Романс по ирландски” завладява ефира с любов и вълшебства днес от 12.30 ч.по NOVA. В лентата на режисьора Кевин Конър главните роли изпълняват Ейдриън Пасдар, Ейми Хуберман и Франк О'Съливан. Сюжетът разказва за Майкъл Гарет, който решава да се отдаде на заслужена почивка далеч от работния стрес. Шефът му обаче не е на това мнение. Майкъл получава необичайната задача да отиде в малко градче в Ирландия и да сключи сделка за място, за което се вярва, че е заселено с митологичните създания леприкони. Задачата надхвърля очакванията му, тъй като по пътя си той среща любовта.

От 14.15 ч. номинираната за “Еми” звезда Кели Мартин ще се озове пред труден избор в комедията “За кого се омъжих”. В лентата на номинирания за БАФТА режисьор Кевин Конър Мартин влиза в ролята на Джордан - щастлива бъдеща булка, която е срещнала мъжа на мечтите си. Нейните най-добри приятелки Джескика и Клер организират шеметно моминско парти в Лас Вегас. Решени да забавляват бъдещата булка, приятелките я отвеждат в най-популярния нощен клуб за няколко питиета. Верни на поговорката „Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас”, момичетата се забавляват цяла нощ. Всичко се обърква на следващата сутрин, когато Джордан се събужда в хотелската стая на филмовата звезда Мат, с огромен диамантен пръстен на ръката и свидетелство за сключен брак. Преди Джордан да има възможност за анулиране на брака, агентът на Мат оповестява пред медиите новината, като целта му е да рекламира новия филм на кино звездата. С наближаването на уговорения сватбен ден Джордан е по-объркана от всякога, защото започва да се влюбва в Мат…

Не пропускайте развръзките в забавната лента “Романс по ирландски” от 12.30 ч. и романтичната комедия “За кого се омъжих” от 14.15 ч. по NOVA.