Гледайте комедиите ”Добре дошла в семейството” от 12.30 ч. и "Любов като по книга” от 14.15 ч.

На какво сме готови в името на любовта? Това ще припомнят на зрителите филмовите заглавия в неделния следобед по NOVA. Oт 12.30 ч. звездата от ”Дневниците на вампира” Кайла Юел се опитва да спечели благоволението на номинираната за ”Еми” и ”Златен глобус” актриса Рома Дауни в романтичната комедия ”Добре дошла в семейството”. Кайла Юел влиза в ролята на Алисия – градско момиче, което се съгласява да отиде на лятна почивка в планината заедно с приятеля си Уил и неговото семейство, но няма представа, че ще се наложи да се включи в техните спортни игри. Нещо повече - оказва се, че на Алисия й предстои много по-важно състезание, а именно да докаже на майката на  Уил (Рома Дауни), че е достойна за него.Дали Алисия ще успее да влезе под кожата на госпожа Рандълс?

Oт 14.15 ч. звездата от сериала “Под наблюдение” Ейми Екър и актьорът от популярната поредица “Стрелата” Дилън Брус ще покажат дали любовта в реалността може да съперничи на тази от романите в премиерната романтична комедия "Любов като по книга". Дилън Брус  влиза в ролята на Лиам - писател, който пише под псевдоним, за да отклони вниманието на почитателите от себе си. Когато съдбата го среща със Софи (Ейми Екър), двамата лудо се влюбват. Проблемът е, че заради минала връзка Софи не желае да има повече отношения с известна личност и все още дори не подозира за истинската самоличност на своя любим. Дали известността е пречка за истинската любов?

Не пропускайте романтичните комедии ”Добре дошла в семейството” от 12.30 ч. и "Любов като по книга” от 14.15 ч. в неделя по NOVA.