Не пропускайте най-щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Захари Бахаров и Рая Пакова продължават да кръстосват страната и в предаването на 12 август по NOVA срещнаха зрителите с поредните късметлии, които разказаха за промените в живота им след печалбите.

Захари отново посети град Варна и късметлийката Гьозде Алиева, която забогатя с 500 000 лева от билет "Кеш кръстословици 2". 26-годишната щастливка само е почерпила с печалбата. Тя показа разписка за наличността по сметката ѝ на Захари, който се учуди, че все още не си е купила нищо с огромната сума. След като посетиха най-близкия банкомат Гьзде показа, че има 496 499 лева.

Късметлийката има план с какви придобивки ще сложи начало на харченето. "Искам да си купя жилище, а след това и кола", каза Гьозде.

Рая пък провери как се чувства Христина Петрова, която спечели 250 000 лева от билет "Кеш кръстословици". Късметлийката и нейният съпруг Петър показаха на водещата новата къща, която са си купили с печалбата.

"Покупката на жилище бе най-съкровената ни мечта, която се сбъдна благодарение на Национална лотария", каза Петър. Христина и съпругът ѝ планират да закупят още едно жилище в град София.

Поредна спирка в лятното турне на Национална лотария бе град Габрово. Екипът на предаването посети Димитър Стефанов, за да провери доволен ли е от автомобила, който си спечели от играта "На крачка от късмета".

"Лек автомобил се печели, когато участваш с малки суми, но редовно в Националната лотария", сподели своята формула за успех късметлията. Димитър сподели, че се чувства щастлив след печалбата.

Национална лотария гостува и на поредния победител в играта "Сейфове" - Петя Сливарова от град Куклен, която харчи страхотната сума от 30 000 лева. Част от печалбата късметлийката е дала на децата си. Планира и саниране на семейния дом.

"Националната лотария промени живота ми изцяло", каза късметлията Венцислав Беширев от град Кърджали, който спечели 40 000 лева, и невероятна БОНУС печалба - 7-дневен ALL INCLUSIVE круиз до Палма де Майорка, Барселона, Рим и Марсилия.

С печалбата най-напред късметлията е погасил кредитите си, а сега планира ремонт на семейния апартамент. Венцислав и съпругата му Галя са натрупали незабравими спомени от 7-дневното приключение до Палма де Майорка, Барселона, Рим и

Марсилия. "Круизът беше прекрасен. Всичко беше повече от очакванията ми", каза късметлията.