Гледайте "Да се завърнеш у дома" от 12.30 ч. и премиерната романтична драма “Любов от пръв поглед” от 14.15 ч. днес по NOVA

Забавни моменти и романтични преживявания очакват зрителите с филмите в неделния следобед по NOVA. Звездата от “Самотно дърво на хълма” Яна Крамер ще преоткрие значението на семейството в романтичната драма "Да се завърнеш у дома" днес от 12.30 ч. Лентата е дело режисьора Джон Уорд и е в основата на едноименния бестселър на Рене Гутридж.

Яна Крамер влиза в ролята на Фейт, която има всичко – кариера на певица и щастлив брак с състоятелния бизнесмен Люк. В следващия момент обаче Люк прави финансова грешка, заподозрян е в измама и попада в ареста. Целият свят за Фейт се срива и тя търси спасение в семейната ферма и близките хора, с които не поддържа връзка от години. Люк също се обръща към близките си, но дали пъзелът в семейните отношения отново може да бъде нареден?

Кино маратонът продължава в 14.15 ч. с премиерната за българския ефир романтична драма “Любов от пръв поглед”, в която звездата от култовата екшън поредица “Огън в кръвта” и сериала “Безсрамници” Ейми Смарт ще преживее най-голямото любовно приключение в живота си. Ейми влиза в ролята на младо момиче, което е зарязано от гаджето си под предлог, че той търси по-авантюристична жена. Внезапно, напът към вкъщи, между нея и непознат мъж прехвърчат любовни искри и това се оказва само началото на истинско приключение, след като той забравя телефона си. Докато тя се опитва да намери въпросния непознат, за да му върне телефона, се впуска в невероятно пътуване до самата себе си.

Не пропускайте развръзките в "Да се завърнеш у дома" от 12.30 ч. и премиерната за българския ефир романтична драма  “Любов от пръв поглед” от 14.15 ч. днес по NOVA.