Припомнете си най-забавните моменти от четвърти сезон на предаването днес от 16.00 ч.

След като отборът на Юлиян Константинов поведе в резултата в първия епизод на най-родолюбивото предаване в ефира "Аз обичам България", четата на Андрей Слабаков се стяга за пламенна битка – днес от 16.00 ч. по NOVA.

Рамо до рамо до Андрей Слабаков застава любимката на поколения българи – легендарната Янка Рупкина. Тежката артилерия на отбора е поверена на комедийния виртуоз Герасим Георгиев-Геро, а чаровната певица Прея ще покаже завидни знания, бранейки честта и славата на най-младите звезди. 

Юлиян ще отговори на звездната селекция, подреждайки в бойна редица две изключително красиви и талантливи дами – чаровната водеща на прогнозата за времето по NOVA Никол Станкулова и красивото лице на българската журналистика Валя Войкова, чийто "Рожден ден" ще се окаже сериозен "препъни-камък" за победата на единия от двата отбора. Мъжкото присъствие в четата на Юлиян е подсигурено от хърватския футболист, избрал България за свой дом, риалити любимеца Ваня Джаферович.

Забавлението за зрителите е гарантирано и от кръговете в "Аз обичам България" – "Букварче мое" и "Нарисувай това", в който самите капитани ще опънат платната, въоръжени само с маркер и въображение. 

В епизода днес зрителите ще си припомнят свидетели на още една нова игра, посветена на българската традиционна кухня. В динамичния кръг "Петилетката за 60 секунди" отборите ще трябва да демонстрират завидни огранизационни умения и силен дух за работа в екип, като ще премерят сили в създаването на любимо българско ястие. 

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес