Гледайте в предаването тази вечер от 23.00 ч. по NOVA

Тази вечер зрителите на "Господари на ефира" ще научат любопитни подробности за развръзката по делото за клевета, което похотливият професор Колев от НСА заведе срещу адреналинката Ваня.

Скандалът избухна през март 2016-та година, когато той бе разобличен в серия от репортажи на предаването да й предлага вземане на изпит в замяна на секс. След като Боби Ваклинов успя да изненада професор Колев на излизане от банята в хотелска стая, малко преди началото на рандевуто, което така и не се състоя, той реши да заведе дело за клевета срещу Ваня Георгиева.

Наскоро процесът беше окончателно приключен и адреналинката оправдана напълно, а бившият декан в Спортната академия е осъден да заплати разноските по делото, което загуби в съда.

Освен това в предаването тази вечер Господарите ще разкрият и коя е новата комедийна звезда на парламентарната сцена "Сълза и смях" – депутатът от "Обединени патриоти" Петър Петров. Ще се върнат и към старата история с фалшиви обяви за работа в чужбина, в която се оказа че техен стар познайник продължава с нови измами. Накрая, водещият Васил Василев – Зуека ще влезе в ролята на специален гост, за да разкаже повече за новия български филм с негово участие – "Посоки".

Ако сте пропуснали вечерното предаване от 23.00 ч., може да го гледате отново всеки делничен ден от 17.30 ч., в ефира на NOVA.