Гледайте тв играта от 18.00 ч. по NOVA

В последния епизод на предаването "Семейни войни", отборът на "Високата топка" с капитан Тити Папазов и подпомаган от Жоро Младенов, Любо Ганев и братя Братоеви надделя над отбора на футболистите, в състав Димитър Пенев, Вили Вуцов, Христо Йовов, Сашо Александров – Кривия и Жоро Вратарчето. След така оспорвания мач, всичко се реши в последния пети рунд, когато "Високата топка" грабнаха победата с 341:266 точки.

Тази вечер, от света на звездните отбори, предаването се премества отново в познатите и приятни "Семейни войни", където ще продължат срещите с поредните семейства, решени да вземат титлата петкратни шампиони в новия сезон на предаването.

От днес зрителите ще могат отново да се забавляват с Цецо и още две семейства с интересни въпроси и непринудените отговори, давани в предаването. От този сезон във всеки епизод ще бъде подаряван и по един плакет с логото на предаването с надпис "Семейните войни" са (без)полезни за вашето здраве". Този плакет ще бъде своеобразен приз на най-отличилия се участник на тръгващия си отбор, било то заради чувството му за хумор, заради уникалните му отговори или просто заради красивата му усмивка.

И през този сезон въпросите, задавани в предаването няма да се повтарят с тези, вече задавани в предаването в предните сезони. Те ще бъдат насочени повече към това да разкрият какво правим или мислим в чисто семеен план в ежедневието. 

В днешния епизод на трибуната ще се изправят семейство Палачорови от Стара Загора и семейство Димитрови от Плевен.

Новите епизоди на "Семейни войни" гледайте от 18.00 ч. по NOVA.