Едни от най-популярните герои на уеб продукциите на Vbox7.com разкриха какво ново могат да очакват феновете

На 15 и 16 септември се проведе най-голямото младежко събитие в България - Aniventure Comic Con 2018. В него взеха участие и актьорите от най-известните уеб сериали на Vbox7.com - "Следвай ме" и "Килерът", както и предстоящия премиерен екшън трилър "Пъзел: Похитени". Любимците на тийнейджърите се срещнаха с феновете си и разказаха какво предстои да се случи в сериалите. 

"Сюжетът на "Пъзел: Похитени" разказва за група младежи, които влизат в ескейп стая с намерението да се забавляват, но се оказват забъркани в престъпление. Моят персонаж е на прохождащ престъпник, чийто ментор е героят на Асен Блатечки. Гледайте, стартираме на 3 октомври във Vbox7.com!" - сподели Бойко Кръстанов. 

Снимки от Aniventure Comic Con може да видите ТУК. 

"Новият сезон на "Следвай ме" бъде много интересен и различен, ще и има нови герои. В него ще видим и набиращата популярност певица - Биляна Лазарова, която ще влезе в много интересна роля. Колкото до моя герой - за него ще стане ясно дали ще намери любовта и дали ще успее да я задържи" - разказа Илиян Илиев, който влиза в ролята на Алекс в "Следвай ме".

"Килерът" е първият български мистъри уеб сериал и се радва на огромен успех. Може би нещото, което интересува феновете най-много, е дали ще има втори сезон. Отговорът е да, ще има!", разкри Надя Петрова. 

Наред със снимки и автографи, доброто настроение на почитателите се допълни с куп изненади, специални подаръци и различни забавни активности.

Aniventure Comic Con предлага изключително разнообразие от забавления за всеки фен на популярната култура – срещи със световноизвестни косплейъри, популярни актьори и влогъри от България и света, зони за аниме и комикси, много гейминг и стотици награди.

Незабравимите емоции са гарантирани с Aniventure Comic Con 2018 и Vbox7.