Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметлията Недко Табаков, който спечели директно участие в предаването на Национална лотария от билет “Американски долари“, победи в играта “На крачка от късмета“. Така стана собственик на чисто новия автомобил Fiat Tipo в шоуто на 3 ноември по NOVA.

“Не мога да повярвам, направо изтръпнах. Голям късметлия съм. Досега не съм имал такъв късмет. Чувствам се много добре“, каза Недко, когато се настани зад волана на новата си придобивка.

Сейфовете на Национална лотария осигуриха бързи приходи и добро настроение на късметлиите Павел Тодоров и Петко Каменов. И двамата бяха в предаването благодарение на играта “Лото 6 от 47“. След кратко съревнование победата си извоюва Петко, който отвори сейфове само с парични суми и спечели 14 000 лева. Павел натрупа 17 000 лева, но попадна на два хикса и си тръгна с половината от парите.

Петко получи шанс да утрои спечелената сума до момента. В първия сейф, който избра, имаше “Х“ и той предпочете да не рискува, като приключи играта с 14 000 лева. С парите смята да погаси кредитите си и да отиде на почивка.

Екатерина Минова от град Белово игра за “МЕГА ДЖАКПОТ“ от 1 000 000 лева и беше на крачка от спечелване на сумата.

Участничката игра отлично, спечели 5-дневна почивка за двама в Дубай и с една грешка стигна до последната сфера. Само едно правилно предположение я делеше от мега джакпота. Числото в сферата беше 28. Екатерина предположи, че следващото ще бъде по-малко, но се падна 37. Втората грешка раздели печалбата ѝ от 60 000 лева наполовина.

Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.