Изданието отбелязва юбилея си с благотворителна инициатива

Списание EVA празнува своя 20-и рожден ден. За да отбележи годишнината си, EVA ще събере своите приятели на благотворителна изложба с фотографии от цялата история на списанието, някои от които ще бъдат показани за пръв път. Благотворителната кампания “За едно добро“ EVA осъществява за трета поредна година. Този път със средствата, събрани по време на кампанията, списанието ще подкрепи фондацията на Нана Гладуиш “Една от 8“ и инициативата й “Пътуващ розов кемпер“, улесняваща профилактиката на рака на гърдата и други онкологични заболявания.

75-те публикувани и непубликувани фотографии на EVA могат да се видят до 6 ноември в новата галерия OBORISHTE 5 Gallery and Hall, на ул. “Оборище” 5 в София. Ако желаете да закупите благотворително някой от фотосите, можете да изтеглите каталога на изложбата, да отбележите номера на фотографията, която искате да купите и да платите по банков път на следната благотворителна сметка:      

Aтика Ева AД (дарителска сметка)

IBAN: BG45IORT80485014571500

BIC: IORTBGSF

Инвестбанк АД

След това е необходимо само да изпратите копие от платежното на events@atticaeva.bg , като в платежното нареждане напишете като основание за плащане номера на фотографията, която сте избрали. Ние ще се свържем с вас, за да уточним начина на изпращане на фотоса. Цената на всяка фотография е 200 лева.

Благотворителната кампания ще продължи  и след приключването на изложбата. До края на годината на https://plakatkombinat.com/collections/20-years-eva всеки може да избере и поръча във вид на постер любимия си кадър от историята на EVA.

Всички средства, събрани от продажбата на специалната селекция модни и портретни фотографии ще бъдат дарени за фондация “Една от 8“.