Режисьорът и актьор разказа интересни подробности за втория сезон на уеб мистърито “Килерът” в "Петък отива на БГ кино" по БГ Радио

“Уеб сериалите са бъдещето. Това е световна тенденция. Мрежата е залята с уеб сериали. При онлайн поредиците виждаш точно колко хора са гледали епизода и кои са те. Имаш директна обратна връзка и знаеш за кого работиш. Хората могат да ги гледат, когато си поискат и колкото пъти желаят”, смята Ники Илиев. Известният режисьор и актьор разкри интересни подробности за втория сезон на хитовoтo уеб мистъри "Килерът" в рубриката на БГ Радио "Петък отива на БГ кино".

“В уеб сериалите няма ограничение откъм време и жанрове, които могат да се случват чисто сюжетно. Имам свобода като творец. Човек може да експериментира много повече, отколкото в телевизията. Затова много се радвам, че във втория сезон на "Килерът" използвахме нови похвати и вдигнахме нивото в сравнение с първия. Тук само аз съм режисьор, а продуцентът Боряна Гидикова ми даде пълна свобода. В новите епизоди изпълнявам една от главните роли. Първият сезон на "Килерът" беше много успешен. Надявам се и вторият да бъде. Започва на 13 ноември, вторник, във Vbox7.com”, сподели Ники Илиев.

“Във втория сезон героите получават нещо като свръхсили. Единият герой става безсмъртен, а една от героините може да съживява. Влиза в ролята на нов персонаж, който е бивш полицай и иска да отмъщава за смъртта на брат си, който е изигран от Иван Тишев. В новия сезон героите са помъдрели и има повече послания. Има повече дълбочина в характерите и много добре изпипани визуално екшън сцени. Тук ми повлияха заниманията ми с бойни изкуства”, разкри известният режисьор и актьор.

Не пропускайте старта на втори сезон на "Килерът" на 13 ноември първо във Vbox7.com.

За още новини около "Килерът" следете Facebook страницата на сериала.