Гледайте лентата по действителни събития от 21.00 ч. в ефира на филмовия канал

Една история за силата на човешкия дух очаква зрителите в премиерната драма “Дъхът на живота“ тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA. Този разказ за неограничените възможности на волята е вдъхновен от реалната история на Робин и Диана Кавендиш – млада двойка с приключенски дух, която отказва да се предаде “в ръцете“ на болестта, поразила бавно и мъчително тялото на Робин.

Едва на 28 години Робин е повален от полиомиелит, в резултат  на което е парализиран от врата надолу. Той обаче не се отчайва и продължава да се бори. Лентата,  част от кампанията “Премиера в петък по KINO NOVA”, е режисьорският дебют на английския актьор Анди Съркис – повече известен с превъплъщението си в Ам-гъл във “Властелинът на пръстените“, а актьорският състав включва Андрю Гарфилд, Клеар Фой, Даяна Рийг, Том Холандер, Тери Нортън и Емили Беван.

Новите хитови филмови заглавия имат запазено място за своя дебют в българския ефир с “Премиера в петък по KINO NOVA”. По този начин почитателите на седмото изкуство имат възможност да се насладят на някои от най-интересните и популярни ленти във всички жанрове, създадени през последните години.

Не пропускайте развръзката в премиерната драма “Дъхът на живота“ тази вечер от 21.00 ч. по KINO NOVA.