Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 3 декември ще се включи на живо от Русе, където жена е с тежки изгаряния, след като  пропадна в дупка на топлофикация. Роднините ѝ ще търсят обезщетение заради гейзера с вряла вода. В  предаването ще видите още:

За парите на държавата, проверката на жилището, в което живее и задържания с подкуп данъчен. говори министърът на финансите Владислав Горанов.

Чудо в планината: Турист падна от 200 метра височина и оцеля. За тежката спасителна операция в Пирин разказват спасителите.

Какво ще е времето през декември и ще продължат ли да “властват” ниските температури?

И още...има ли бум на травмите заради лошото време? Отговорът търсим от специалистите.

Кауза с продължение: жена от Шумен изработва и продава гоблени, а средствата ще дари на детската травматология в “Пирогов”. Екипът на NOVA подкрепя набирането на средства за детското отделение.

Масови проверки на Агенцията по храните преди Никулден. Екип на NOVA влиза на проверките заедно с инспекторите.

В “Пълен абсурд” с Румен Бахов:  Защо група столичани отделят пари от джоба си всеки месец, за да поддържат подлез и какъв е отговорът на общината?

Данък “Захар” – във все повече европейски страни. Ще има ли допълнителни такси и за храните и напитките със захар у нас? И колко ще поскъпнат? Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев.

Певицата Деси Добрева с предколеден концерт. Чаровната изпълнителка на “Лудо, младо” подготвя и нов двоен албум.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в понеделник, 3 декември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.