Чоткин получи романтична вечеря със своята любима Камелия

Финалистите в Hell's Kitchen 6 победиха своите предшественици от сезон 5 в директен сблъсък по време на една от най-тежките вечерни резервации този сезон. Черните куртки Чоткин, Сарамандов, Димитър и Станислав и номинираната за изгонване с оранжева престилка Никол успяха да победят своите конкуренти в последните секунди. Така единствената жена в топ 5 върна черната си куртка.

Шампионът Станислав и сензацията Цвети се завръщат в Кухнята на Ада тази вечер

Звездният отбор от сезон 5 започна обещаващо, но поредица от грешки им коства триумфа. Въпреки загубата, шампионът Станислав, TikTok сензацията Цвети, завършилата втора Виолета, финалистът Васил и любимецът на зрителите Виктор показаха, че са научили много.

Царина от Hell’s Kitchen: Много често съм пресолявала ястие

Амбициозният Чоткин, който спечели седмичното предизвикателство, получи награда. Тя беше вечеря с неговата любима Камелия, която беше един от първите отпаднали участници този сезон. Любовта между кулинарите пламна в Кухнята на Ада и те си обещаха да продължат отношенията си и извън формата.

Hell's Kitchen 6 продължава следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.